Nathalie Vleeschouwer

No nonsens met een twist.

Nathalie Vleeschouwer is het lifestyle modelabel van de gelijknamige ontwerpster, onafhankelijk en diepgeworteld in Antwerpen sinds 1990, met internationale uitstraling.

Een open universum waar puurheid, verfijning en een speelse knipoog hand in hand gaan.

Ervaring, vakmanschap en duurzame samenwerkingen met een select aantal leveranciers en ateliers vormen de basis van elk kledingstuk dat haar naam draagt. Met liefde gemaakt om keer op keer te dragen en elk seizoen opnieuw op verschillende manieren te combineren. Waar de creativiteit van de halfjaarlijkse collectie ophoudt, begint die van jou.

Door te kiezen voor kwaliteit tegen eerlijke prijzen als uitgangspunt, hopen ze bij te dragen aan de verduurzaming van de mode-industrie. Ze brengen bewust slechts twee collecties per jaar uit en doen niet mee aan trends of overproductie. Met deze langetermijnvisie kunnen ze eerlijke mode creëren waar je lang plezier van hebt en waar zowel de maker als de drager trots op kunnen zijn.

De producten worden vervaardigd zonder kinderarbeid, onder aangename werkomstandigheden en tegen een eerlijk loon bij gecontroleerde leveranciers. 

Meer dan de helft van de productie is al meer dan 20 jaar in België. De overige productie vindt voornamelijk plaats in Europa.