Over mij

Achter ieder bedrijf schuilt een persoon met een passie en een verhaal. Je hebt je weg gevonden tot mijn website en je kreeg een idee waar CB voor staat. Maar wie is de persoon achter CB? Graag laat ik je ‘binnenkijken bij Daniëlle’.

Ik studeerde af in bedrijfscommunicatie en bouwde nadien 20 jaar ervaring op in de horeca. Dit maakt dat het ondernemen altijd door mijn aderen stroomt.

De liefde voor mode is er steeds geweest. Daar waar ik als kind op de hakken van mijn moeder door het huis wandelde, hol ik nu zelf als mama door het leven op sneakers. Zelfs bij het uitbaten van mijn horecazaak vond ik het samenstellen van de personeel outfits één van de leukste taken die bij mijn functie hoorden.

De ‘rol’ waarin je je dagelijks beweegt zal steeds versterkt worden door de outfit die voor jou die dag goed aanvoelt. Waar de sneaker het comfortgevoel zal versterken, zullen de high heels het zelfvertrouwen flink boosten.

Bij mij komt de vrouw even helemaal tot zichzelf. Geen druk, geen overhaaste beslissingen, maar wel de creatie van jouw unieke persoonlijkheid!

Liefs,

Daniëlle