Kristina Knitwear

Vanuit een gedeelde passie voor schoonheid en de zoektocht naar de perfecte zwarte rolkraagtrui is KRISTINA ontstaan. 

De zussen Karen en Kirsten Damen vonden inspiratie in elkaar, in hun gezamenlijke vriendschappen en in hun moeder Christina.

Met Belgisch vakmanschap, pure en duurzame materialen en tijdloze ontwerpen creëert Kristina Knitwear een unieke beleving.

Laat je betoveren door de luxe materialen en prachtige kleuren!

Elk stuk uit de collectie wordt met zorg in België gebreid, waardoor elk kledingstuk een eigen karakter en ambachtelijke uitstraling heeft. De focus ligt op kwaliteit en vakmanschap, zodat je kunt genieten van comfortabele en duurzame breisels die jarenlang meegaan.

Kristina Knitwear streeft naar slow fashion, mode die niet gebonden is aan seizoenen of trends. De ontwerpen zijn tijdloos en veelzijdig, zodat je ze moeiteloos kunt combineren en keer op keer kunt dragen. Het is de perfecte balans tussen klassiek en eigentijds, waardoor je er altijd stijlvol uitziet. 

Ontdek de elegante eenvoud en verfijnde details van Kristina Knitwear. Elk stuk is met liefde en aandacht gemaakt, zodat je je niet alleen goed voelt in de kleding, maar ook de liefde voor het ambacht kunt ervaren.

Laat jezelf omhullen door de warmte en zachtheid van Kristina Knitwear. Het is meer dan alleen kleding, het is een beleving van comfort, stijl en tijdloze schoonheid.