Zenggi Amsterdam

Bij Zenggi maakt men hoogwaardig en stijlvol design toegankelijk voor vrouwen. Hun ingetogen collecties worden ontworpen door designer Marian Wigger, die verfijnde eenvoud en een tijdloze mix van heden en verleden centraal stelt.

De collecties zijn ontworpen om jouw dagelijks leven stijlvoller en modieuzer te maken, met draagbare en doordachte ontwerpen waarin elk detail klopt. De productie is zo lokaal mogelijk, in Europese familieateliers waar de naaisters veel liefde voor hun ambacht hebben. Deze kwaliteit zie je en voel je.

Combinatie van heden en verleden:

Mode een ambacht waarin respect voor erfgoed en traditie essentieel is. Daarom zijn deze collecties subtiele samensmeltingen van heden en verleden, waarin innovatieve stoffen en klassieke productietechnieken moeiteloos samenkomen. E wordt altijd gewerkt vanuit de unieke eigenschappen van de stoffen. Het design volgt natuurlijk de mogelijkheden en beperkingen van elke stof.

 "less, but better":

Keuzestress kan overweldigend zijn. Daarom, geen enorme collecties, maar een zorgvuldige selectie items die eindeloos met elkaar te combineren zijn. Zo creëer je altijd een complete en samenhangende garderobe en grijp je nooit mis.

 Geen trends:

Met tijdloos design en duurzame producten is slow fashion verweven in het DNA. Streven naar een zo duurzaam mogelijke productie, met respect voor de planeet en haar bewoners, dat is waar Zenggi voor staat. Marian selecteert persoonlijk alle stoffen en houdt toezicht op elk detail in het productieproces. De nieuwe collecties zijn geen revolutie, maar eerder een evolutie. Door deze geleidelijke overgang garanderen ze verfijnde collecties die jarenlang draagbaar en relevant blijven: style lasts longer.