C.O.S.Y. sjaals by Sjaalmania 

Colourful, On top of your game, Sophisticated, You

Een goede sjaal is een onmisbare basic in de kledingkast van de stijlvolle, moderne vrouw.  Het is een onmisbaar accesoire waarmee je iedere outfit kunt stijlen, en die je als een warme omslagdoek om je heen kunt slaan. Een sjaal die met net zoveel respect en liefde is gemaakt, als de manier waarop je hem zal dragen. Die sjaals vind je bij C.O.S.Y SjaalMania Amsterdam!

Timeless Basics 

De SjaalMania C.O.S.Y sjaal collectie bestaat uit enkele basic modellen en staat bekend om de vele prachtige kleuren. De C.O.S.Y sjaals blinken uit in kwaliteit, in het gebruik van natuurlijke materialen en in tijdloosheid. Ze werken niet op basis van trends, maar breiden de collectie eens in de zoveel tijd uit met nieuwe kleuren, een aangepaste maat, of een nieuw model. 

Hoe en waar worden de sjaals gemaakt? 

Alle dames sjaals van C.O.S.Y zijn gemaakt van hoge kwaliteit garens die zij inkopen bij de beste producenten in Italië en Inner-Mongolië. Deze garens worden verwerkt tot tijdloze sjaals in meer dan vijftig kleuren. Dit gebeurt o.a. door een Nederlands familiebedrijf met gevestigde breiateliers in Europa. Uiteraard zien we erop toe dat zowel mens, dier als milieu in dit hele proces met respect worden behandeld. Er wordt alleen met integere leveranciers gewerkt met wie ze een goede, hechte band hebben opgebouwd.