The Make

Liefde voor design en de perfecte garderobe:

Met een passie voor tijdloos design, oog voor details en toewijding aan vakmanschap heeft The Make een prachtige collectie investment pieces gecreëerd die op verschillende manieren gedragen kunnen worden. Ze geloven in tijdloze kledingstukken die meerdere seizoenen meegaan. Met als doel de perfecte garderobe te creëren, brengen ze een assortiment van schitterende kledingstukken uit, dat regelmatig wordt aangevuld met nieuwe edities. Ze inspireren, creëren, delen, stylen, respecteren, verminderen, repareren, hergebruiken en beginnen weer opnieuw. Volgens The Make zijn dit de kernwaarden voor de toekomst.

Met vakmanschap vervaardigde kledingstukken:

The Make heeft een stijlvolle signatuur en wordt gemaakt door vakmensen met een liefde voor het ambacht. Met meer dan 30 jaar ervaring in het maken van kleding voor het midden- en hogere segment weten de oprichters, Lonneke en Hans, als geen ander hoe ze kleding kunnen creëren die flatteert en perfect past.

Tijdloos ontwerp en hoogwaardige stoffen:

De ontwerpen zijn afkomstig van de hand van Lonneke zelf. Ze vertaalt haar eigen moderne, nonchalant-klassieke stijl naar stukken die vrouwen graag in hun kast hebben, gecombineerd met onverwachte accessoires. Het zijn kledingstukken die goed passen en vooral veelzijdig te combineren zijn. Het zijn investeringsstukken die niet slechts voor één seizoen zijn bedoeld.

Bij het ontwerpen staat de keuze voor stoffen centraal. Alle materialen zijn van hoge kwaliteit. De kledingstukken moeten jarenlang met liefde gedragen kunnen worden en bij voorkeur ook een tweede leven kunnen krijgen. Er wordt ruim de tijd genomen om de ontwerpen en pasvorm te perfectioneren. Overal is over nagedacht en alleen de beste ontwerpen worden geproduceerd.