Aimée The Label

Tijdloos bij de tijd:

Aimée the Label is een jong merk met een missie. Onze collectie bestaat voor 60% uit kwalitatieve en modieuze basisstukken die op eindeloos veel manieren gedragen kunnen worden. Ze vormen de perfecte basis voor jouw garderobe. De overige 40% van de collectie bestaat uit eigentijdse items in trendy kleuren, prachtige prints en flatterende pasvormen. Het zijn de mooie details die het verschil maken. Aimée the Label is de juiste keuze voor veel gelegenheden, voor jou, een prachtig en krachtig mooi persoon!

Wie is Aimée?

Aimée is in 2019 opgericht door Suzanne Schaffer. Ze is al sinds haar zeventiende werkzaam in de modewereld en heeft waardevolle ervaring opgedaan bij bekende merken zoals Essentiel Antwerp, Just in Case en Stella Nova. In deze periode ontwikkelde ze haar liefde voor mode, pasvormen, materialen en de details die een item die unieke touch geven en de persoonlijkheid versterken. Suzanne wilde graag een mooie en bewuste toevoeging zijn aan de mode-industrie.

De collecties van Aimée the Label worden in kleine oplages geproduceerd, en daar zijn ze trots op. Op deze manier vermijden ze schadelijke overschotten. Elk item wordt met veel liefde en passie tijdloos bij de tijd ontworpen, zodat je jarenlang kunt genieten van een - ietwat volle - kledingkast. Dit is slow fashion op zijn best en ook zeer duurzaam!